top of page

Om Skogens ro og oss

Skogens ro tilbyr introduksjoner til mindfulness gjennom innføring i enkle meditasjonsteknikker. På noen av kursene går vi ut i naturen for å meditere, på andre kurs holder vi oss i byen. Kursene er ment for deg som har et ønske om større ro og balanse i hverdagen og for deg som bare er nysgjerrig på hva mindfulness er. 

Målet for kursene er å gi deg mulighet til å etablere en egen meditasjonspraksis basert på dine forutsetninger. Du vil i løpet av kurset erfare endringer i måten du forholder deg til omverdenen på. Du vil legge bedre merke til hva som skjer når oppmerksomheten din rastløst vandrer mellom fortid og framtid, eller når du lar deg distrahere av fysiske eller mentale impulser.

Ingen må gå på kurs for å komme i gang med meditasjon, men et kurs hjelper deg til å etablere rutiner og disiplin. Det gir deg også verdifulle muligheter til å utveksle erfaringer med andre deltakere og få nyttige innspill fra instruktør underveis. Vi som står bak Skogens ro mediterer selv daglig, og har erfart effekten av denne praksisen på kropp og sinn. Vi opplever større ro, større evne til å være tilstede i det som skjer og bedre konsentrasjon.

 

Denne erfaringen ønsker vi å la deg få del i. Les hva tidligere deltakere skriver her.

Jeg heter Arve Monsen er mindfulnessinstruktør og grunnleggeren av Skogens ro, fungerer som turleder og er naturentusiast. Jeg har lang erfaring med undervisning og veiledning av grupper og enkeltindivider innen flere ulike bransjer. Har en solid etablert meditasjonspraksis, og ønsker å dele nytten og gleden av dette med dere. 
Les mer om meg her.
Jeg gleder meg til å se deg på kurs med oss!

Arve Monsen
bottom of page